Theaterproducties

 

In 2015 bracht TheDreamLab z'n eerste theaterproductie 'Fourtina, A tribute to the legend of rock Tina Turner' naar het Nederlandse theater. Met ruimt 48 shows een absolute treffer! De Telegraaf beoordeelde de show zelfs met 4,5 ster! Na het succes van de show in Nederland wordt momenteel georienteerd naar de mogelijkheden met de show naar het buitenland te gaan. 

 

Voor het seizoen 2017/2018 wordt momenteel hard gewerkt aan nieuwe producties waaronder 'Deux Voix, een muzikale fusie van twee grootheden' door Katell Chevalier en 'Heel Holland op z'n kop', een groot meezingspektakel van de allergrootste Hollandse hits. 

 

       

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...