Over ons


TheDreamLab is ontstaan vanuit het realiseren van dromen. Voorop staat voor ons de juiste balans tussen werken en genieten van het leven!. Ieder heeft een eigen doel, ieder bepaalt z’n eigen ‘wanneer heb ik succes bereikt’. Maar niet alles wil je alleen of kan je alleen en samen bereik je vaak veel meer. Samen bouwen aan succes en genieten van het leven dat is waar we voor staan. Dat is succes.


Inmiddels zijn we uitgegroeid tot producent, uitgever en professioneel advies & consultancy bureau in de breedste zin van het woord, van ontwikkeling van een concept tot organisatie van events tot het persoonlijk begeleiden van artiesten en muzikanten. Afhankelijk van de eigen wensen kan worden bepaald onder welke voorwaarden een samenwerking wordt aangegaan. Maar .. wat we leuk vinden...dat doen we!

 

Specialist in alles ... zeker niet! We werken samen met een sterk netwerk van partners, allen gespecialiseerd in een specifiek vakgebied als licht en geluid, personal coaching, juridische en fiscale zaken, fotografie, visagie en styling.

 

Wilt u meer informatie neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak.

 

Aansprakelijkheid
Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en wordt regelmatig geactualiseerd. TheDreamLab kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade aan computers, hard- en software, virussen en andere ongemakken en/of verlies aan tijd, door het gebruik van deze website.

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...