Nurlaila is een kameleon!

 

In haar zoektocht naar muziek die het beste bij haar past, kwam ze er snel achter dat het niet één bepaalde stijl is. Ze koestert haar musicalverleden, maar houd ook van soul, jazz, funk, klassiek en dance… Ze kan me nou eenmaal niet aan één stijl verbinden.

 

 

Zo is het ook in het dagelijkse leven. Ze is niet in een hokje te plaatsen. Er is geen cultuur die het allerbeste bij haar past, omdat de culturen van alle continenten door haar aderen stromen. Dit heeft ze altijd als een handicap gezien, maar dat is nu verleden tijd. Met ‘Chameleon’ mixt ze musical met soul, funk, jazz en welke muziekstijl er maar in haar opkomt. Haar handicap is haar kracht geworden. De eerste stap is gezet en de volgende stap hangt helemaal van haar omgeving af. Ze pas zich  moeiteloos aan, want ze is een kameleon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Backing vocals: R. Happel, H. van Eijk, L. van Gorp, N. den Toom, A. Roffel, D.Smit, C. Dest, L. van der Aa Keys: R. Happel, B. van den Heuvel Guitar: P. Drabe Bass guitar: P. van Rijswijk Drums: M. Stoop, D. Sahupala Percussion: S. Sahupala Saxophone/Violin/Ewi: H. Heeringa Piano: T. Snijders Trombone: M. Rorby Produced and arrangements by: P. Drabe and P. van Rijswijk Recorded at: AA Studio Sound engineered & mixed by: L. Amrein Mastered by: L. Amrein & S. van der Heide Published by: NU !K Artwork by: J. Ung Photography: Saskia Beek Fotografie Styling by: P. Eggenhuizen Management & Marketing: M. Wolda / Equipped by: Yamaha Musical Instruments,  United Broadcast Facilities

 

Tracklist:

1. Fame (M. Gore, D. Pitchford)

2. I don't know (A. Nini)

3. If I ever loose this heaven feat. R. Happel (P. Sawyer, L. Ware)

4. Movie in my mind (C.M. Schonberg / A. Boubill, A. Boubill / R. Mallby)

5. Leave the light on (B. Hart, O. Leiber)

6. Make some one happy (J. Styne, B. Comden / A. Green)

7. Send in the clowns (S. Sondheim)

8. Children will listen (S. Sondheim)

9. Somewhere (L. Bernstein, S. Sondheim)

10. Home (C. Smalls)

11. A fool in love feat. R. Happel (I. Turner)

12. I will (D. Marriner)

 

Titel: Chameleon 

Cat. nr: NU!K005

EAN: 8717953030535

Label: NU!K

Release datum: 19 januari 2014

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...