April Darby


A voice with no limits

 

 

April begon al op jonge leeftijd in de showbizz met modellenwerk en commercials. Op 8-jarige leeftijd begon ze met zang-, dans- en acteerlessen, wat uiteindelijk op 14-jarige leeftijd resulteerde in een plek op de vooropleiding ‘KoT’ en later ‘Junior Academy’ van het Nederlands Musical Enseble. Na 4 jaar vooropleiding stroomde April door naar de voltijd opleiding Dutch Academy for Performing Arts, waar zij in 2012 vervroegd is afgestudeerd. April was onder andere te zien als understudy van de hoofdrol Deloris in de hit musical Sister Act, was leadzangeres en dance captain in de theatertour van Soul SisterS en speelde de hoofdrol Sukie Rougemont in de musical Witches of Eastwick. Afgelopen seizoen was April te zien bij de Dinnershow ‘21 On Air’ en Dinnershow ‘Brooklyn Nights’. Naast alle theatershows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. In 2009 won ze een Dream Ticket voor ‘Americal Idol’ in de Disney Hollywood Studio’s. Ze behaalde de vierde ronde en kort daarna bracht ze haar eerste single en videoclip ‘Make Your Move’ uit. Ook was ze te zien op o.a. Sail, het voorprogramma Jeroen van der Boom, het televisieprogramma ‘On Air’, ‘Nachtegiel’ en het bevrijdingsfestival in Den Haag.

Momenteel staat April wekelijks in het Beatrix Theater in Utrecht voor de alternate hoofdrol van 'Rachel Marron' in de hit musical 'The Bodyguard' van Stage Entertainment en zingt ze dit seizoen ook als lead-vocalist in de nieuwe Dinnershow ‘Pandora’ van RTL Entertainment in Studio 21. In maart treed ze op met niemand minder dan Fedde Le Grand in Ziggo Dome! 

 

Filmpjes van April Darby

 

April is te boeken voor de volgende act:

'I Wanne Dance' *

De allergrootste dance hits, met onder andere:
Whitney Houston
Beyonce
Rihanna
Aretha Franklin
Tina Turner

* 30 minuten-act, inclusief PA-A-set. Ook mogelijk met 2 dansers.   

 

'I Wanne Listen' *

De mooste easy listening songs,  met onder andere:
Whitney Houston
Beyonce
Adele
Alicia Keys
John Legend
Stevie Wonder

* 30 minuten-act, inclusief PA-A-set. Ook mogelijk met live begeleiding van piano of gitaar.  

Voor meer informatie of boekingen, neem dan contact op.

 

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...