This is Ro

 

The new sensation in a men's world .... the female DJ RO.! 

In 2015 is DJ RO. als vrouwelijke DJ de wereld ingestapt die voorheen voornamelijk gedomineerd werd door mannen. DJ RO is thuis in verschillende genres, waaronder 'Afro House' 'Moombatton', 'Dancehall' en Electronic House. Daarnaast heeft ze ervaring met het draaien van 'Deephouse' op verschillende evenementen en locaties zoals beachclubs, restaurants, cafe's en diverse winkelevenementen. Maar ook de trendy clubs zoals de Thalia Lounge in Rotterdam en Toff in Den Haag zijn inmiddels gevallen voor de verleidelijke beats van DJ RO en zorgt ze met regelmaat voor een spetterende avond! 

 

DJ RO is te boeken voor uw clubavond, event of feest. Afhankelijk van uw wensen kan een volledig afgestemd programma worden samengesteld.
 

DJ RO - Mixtape Deephouse 

 

DJ RO - Mixtape Afrohouse, Moombah 

 

Voor meer informatie of boekingen, neem dan contact op.

 

 

 

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...