Fourtina

 Volg Fourtina op:  

Nurlaila Sings Tina Turner,

A tribute to the legend of rock!

'Fourtina'  

 

Fourtina was een van de sensaties in het theater in 2015!

Kijk voor meer informatie op: www.fourtina.nl

 

telegraaf 2015 recensie 

 

Een spetterende show boordevol soul, rock & power!

 

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Rent en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren. Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze onder andere een cd met zelfgeschreven wereldlijke kinderliedjes op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Om vervolgens ook haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila wekelijks zo’n twee keer in de huid kruipt van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

 

Maar dit theaterdier en bühnebeest pur sang wil veel meer dromen laten uitkomen. Daarom bracht Nurlaila de spetterende show ‘Fourtina’. Een regelrechte muzikale ode aan de ouder wordende vrouw, die nog steeds dromen en passies heeft. De legendarische rocklegende Tina Turner - Nurlaila’s grote idool - is daar een levend voorbeeld van.

 

‘Fourtina’, waarin het indrukwekkende repertoire van La Turner is verweven, is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums. ‘Fourtina’ is een spetterende theaterbeleving, vol energie en emotie, waarin Nurlaila wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke band.

 

‘Fourtina’ is met recht een show, die je voor altijd zal bijblijven.

 

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...