Fourtina act

 

Fourtina was de theatersensatie in 2015 en nu beschikbaar voor boekingen!

 

 

Nurlaila Sings Tina Turner,

A tribute to the legend of rock!

'Fourtina'  

 

 

Een spetterende show boordevol soul, rock & power!

In 2015 bracht TheDreamLab de spetterende show ‘Fourtina’ naar het Nederlandse theater. Met 48 shows een absolute treffer als nieuwe producent! ‘Fourtina’, waarin het indrukwekkende repertoire van La Turner is verweven, is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums. ‘Fourtina’ is een spetterende muziekbeleving, vol energie en emotie, waarin Nurlaila Karim wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke band.

  

‘Fourtina’ is met recht een show, die uw event naar een ongekend niveau zal brengen!


Voor meer informatie of boekingen, neem dan contact op. 


De Telegraaf: 4,5 ster! 

telegraaf 2015 recensie 

 Kijk voor meer informatie op: www.fourtina.nl

 

 

 

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...