Naidjim Severina

Volg Naidjim op: 

An exceptional passionate allround entertainer

 

(fotografie: Govert de Roos)

Naidjim, geboren 1990 te Den Haag, studeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts. Na zijn afstuderen in 2013 werd hij aangenomen in De Opera Spanga versie van Romeo en Julia, waar hij de rol van Tazim speelde. Aansluitend heeft hij een 2-jarige studie bij Lucia Marthas Institute of Perfoming Arts gedaan, waar hij zijn stage liep in de dinnershow ‘Brooklyn Nights’ als Danser/Zanger. Ook was Naidjim te zien in de 5de editie van Xfactor waar hij met zijn groep P.Y.T aan deel nam. In 2015 startte zijn volgende avontuur, de 25ste editie van JEANS.

Z'n grote doorbraak beleeft Naidjim met de hoofdrol van de volwassen 'Simba in de koning van de musicals, Disney's 'The Lion King', welke vanaf eind oktober exclusief in het AFAS Circustheater in Scheveningen te zien is! 


Voor meer informatie neem dan contact op.

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...