Exclusive preview van Katell op 6 oktober in Theater Walhalla in Rotterdam

 

Rotterdam, 18 juli 2016

6 oktober is het zover! We geven een exclusieve preview met Katell van de nieuwe theatershow in Theater Walhalla in Rotterdam.


De show zal uiteindelijk pas in het theaterseizoen 2017/2018 te zien zijn maar voorafgaande zullen op verschillende locaties enkele try-outs gespeeld worden. Het theater Walhalla in Rotterdam is het eerste theater waar Katell het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden op het toneel vermengt tot een uniek theaterconcert.

 


Wil je erbij zijn ... klik hier voor de kaarten!
  

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...