Personal Coaching

 

Niet anders dan bij andere branches moet het ontwikkelen van persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan. Of je nu een kantoorbaan hebt, als manager een team aanstuurt, als mannequin modeshows loopt, als model gefotografeerd wordt voor modereportages of als artiest op het podium staat voor een grote zaal. 

Mentale kracht, omgaan met stress, je stijl van leven, het werken met een team, de klappen kunnen opvangen omdat jij nou eenmaal vooraan staat, om kunnen gaan met pers, alles draait bij aan het optimaal kunnen functioneren en presteren van een individu, maar dus ook van uiteindelijk van het team waar mee je samenwerkt. 

Voor meer informatie over onze coachingstrajecten neem dan contact op.

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...