'On Stage' coachingstraject

 

Als producent van o.a. theaterproducties en vertegenwoordiger van diverse artiesten bieden we als TheDreamLab diverse coachingstrajecten aan ter ontwikkeling van zowel persoonlijke als professionele groei. In samenwerking met Bureau Personal Development  (BPD) heeft TheDreamLab een coachingstraject ontwikkeld voor individuen welke in korte tijd, vaak onervaren, voor het grote publiek bekend worden, te maken krijgen met media, de druk en stress van een grote productie, het moeten blijven presteren en goed samen moet werken met een groot team. In dit coachingstraject staan het individu, de coach en een ervaren mentor centraal.


Personal Coaching i.s.m. Bureau Personal Development

Mentorshap

Voor meer informatie over onze coachingstrajecten neem dan contact op.

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...