14 september officiële première Nurlaila Karim in de musical sensatie 'The Bodyguard'!

 

Rotterdam, 6 september 2016

Woensdag 14 september, beleeft Nurlaila Karim haar officiële première in de musical sensatie van 2016, 'The Bodyguard'. De hit show speelt ook aankomend seizoen exclusief in het Beatrix Theater Utrecht. Afgelopen periode was Nurlaila al regelmatig te zien in de rol van Nicki Marron, voorheen gespeeld door Carolina Dijkhuizen.

 


Vanaf 13 september neemt ze de rol definitief volledig over. Voor Nurlaila is het toch weer een beetje ‘thuis’ komen in het Beatrix theater in Utrecht. In 2006 stond ze meer dan een jaar met de hit musical ‘The Wiz’ in het Beatrix theater waarin ze de hoofdrol van ‘Dorothy’ vertolkte. Producent Albert Verlinde: “Bij de sterrencast van The Bodyguard voegt zich weer een zeer ervaren musicalster. Ik ben ontzettend blij dat Nurlaila, een bewezen artieste van topniveau, The Bodyguard komt versterken”. 

Nurlaila zingt in haar rol als Nicki Marron, de zus van de bekende ster Rachel Marron (Romy Monteiro / April Darby), echte Whitney Houston klassiekers als ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’. Na vorig jaar ruim een jaar met m'n eigen show getoerd te hebben vind ik het waanzinnig om met de geweldige cast van The Bodyguard te gaan spelen en het stokje over te nemen van Carolina!', aldus Nurlaila. 

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...