Boekingen


Of het nu gaat om een privé feest, bruiloft, festival, poppodium, bedrijfsfeest of evenement, TheDreamLab is een professionele en betrouwbare partner voor de organisatie/productie en entertainment van/op uw evenementen en partijen.

Naast de artiesten die een (exclusief) verbonden zijn aan TheDreamLab, verzorgen we ook boekingen van artiesten ondergebracht bij externe managementkantoren. U kunt dus bij ons terecht voor al uw aanvragen. 

TheDreamLab werkt nauw samen met een vertrouwd netwerk aan partners voor o.a. licht en geluid, fotografie, visagie, styling, inrichting etc.  

Meer weten? Neem dan contact via telefoon of mail, we helpen u graag op weg! 


Algemene Voorwaarden

Op alle overeenkomsten welke TheDreamLab B.V. aangaat met opdrachtgevers zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. 

BUMA
BUMA beharitgt de belangen van muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auterusrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor melding en het afdragen van de wettelijke verplichte gelden aan de BUMA. TheDreamLab zal geen informatie over het optreden verstrekken aan de verenining BUMA. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp. Meer informatie over Buma

 

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...