Hoe plaats ik een optie?


Opties zijn geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van een optie. Opties kunnen zowel telefonisch als online aangevraagd worden. Een optie staat in principe 14 dagen in de agenda van de artiest. De optie kan in deze periode worden omgezet in een definitieve boeking. U kunt een optie - op verzoek - opnieuw verlengen mits mogelijk. Als er een andere optie achter uw optie komt te staan en de andere partij kan het optreden bevestigen, blijft uw optie nog 48 uur geldig. U wordt hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Binnen deze 48 uur heeft u nog steeds het recht om het eerste te boeken. Kunt u niet bevestigen, dan veranderd uw optie in een tweede optie. Het andere optreden wordt dan bevestigd. We zullen dan moeten kijken of een pendel haalbaar is of dat we op zoek moeten gaan naar een alternatieve artiest of band.


Terug naar FAQ

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...