Hoe plaatst u een boeking?


Boekingen kunnen zowel telefonisch als via email worden bevestigd. Direct hierna wordt de boeking door ons vastgelegd en bevestigd en is er een overeenkomst tot stand gekomen.
 
Contractuele vastlegging
Zodra alle gegevens definitief zijn zullen wij u een overeenkomst in tweevoud sturen, eventueel voorzien van een rider (document met speciale operationele en/of technische voorzieningen waar opdrachtgever voor dient te zorgen/tekenen). U tekent de overeenkomst en eventuele rider en retourneert deze aan ons.


Betaling van een boeking
Wanneer u een boeking plaatst sturen we u samen met het contract een aanbetalingsfactuur. Dit geeft de artiest zekerheid dat het optreden daadwerkelijk doorgaat. Eventuele andere opties worden op dat moment afgezegd. Uiterlijk 1 maand voor het optreden ontvangt u een factuur voor het restbedrag. Deze dient 14 dagen voor het optreden te zijn voldaan.

Terug naar FAQ

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...