Is de geluidstechniek inbegrepen?


Indien alleen een monitorset is inbegrepen, dan dient het eindgeluid (zaalgeluid) aanvullend besteld te worden. -Indien een A- of B-set is inbegrepen, dan is de monitoring en het eindgeluid (zaalgeluid) inbegrepen tot respectievelijk ca. 500 / 1.000 personen (in een normale partygelegenheid/zaal). -Indien een optreden exclusief geluid wordt geboekt, dan dienen de faciliteiten conform de rider van artiest te worden nageleefd.


TheDreamLab werkt met diverse partners voor levering van licht en geluid. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt per project de beste partner gekozen. 


Terug naar FAQ

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...