Artiesten en acts


TheDreamLab verzorgt o.a. boekingen voor onderstaande artiesten en acts waaronder de spectaculaire show 'Fourtina, A tribute to the legend of rock Tina Turner'!. Bent u op zoek naar een andere artiest of muzikant, neem dan gerust contact met ons op, we verzorgen ook boekingen van artiesten ondergebracht bij externe management-, en boekingskantoren. U kunt dus bij ons terecht voor al uw aanvragen. 

 

Artiesten:

           

Acts:

     


  

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...