Nurlaila Karim

Volg Nurlaila op: 

Van aangrijpende musicaldiva tot sidderende rockvamp…Ze begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland. Eerder speelde Nurlaila al hoofdrollen in de musicals 'Fame', 'Miss Saigon' en 'Rent'. Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker Les Miserables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. In de navolgende jaren toerde Nurlaila o.a. met Het orkest Koninklijke Luchtmacht in 'RockOpera in Concert', met Leonie Jansen in 'She Got Game XL' en trad ze op in de Diner Show 'Dreamslife' in Studio 21. In 2010 releasde Nurlaila in samenwerking met TheDreamLab haar cd 'Wereldse Kinderliedjes', een verzameling van de bekendste kinderliedjes van over de hele wereld. Haar eerste kinderboekje 'Een wereld vol liedjes', gebaseerd op 'Wereldse Kinderliedjes' werd in 2012 gekozen tot een van de kerntitels van de Kinderboekenweek. In 2013 release Nurlaila haar nieuwe solo album 'Chameleon' om vervolgens weer het theater in te duiken voor de 'alternate' rol in de hitmusical Sister Act. In 2015 komt haar grote droom uit, een eigen theater tour! Met de show 'Fourtina, A tribute to the legend of Rock Tina Turner' heeft ze in ruim 50 theaters gezorgd voor een waar spectakel!  


Filmpjes van Nurlaila

Nurlaila is te boeken voor de volgende acts:

 

‘Nurlaila met band’ *
Avondvullend programma met band en twee backing vocals. 
Band samenstelling met o.a. Roger Happel, Patrick Drabe, Mark Stoop, Paddy van Rijswijk of Danny Sahupala 
Een absolute aanrader met grote klassiekers uit de jaren 70 en 80.
* 3 x 45 minuten, inclusief PA


‘Nurlaila’s Pop & Soul act’ *

Met onder andere:
‘Brand new day’ - ‘The wiz’
‘Maniac’ - ‘Flashdance’
‘Fame’ - ‘Fame’
‘Respect’ - ‘Aretha Franklin’
‘Pride’ - ‘Aretha Franklin’
‘Bridge over troubled water’ - ‘Aretha Franklin’
‘I’m every woman’ - ‘Whitney Houston’
* 30 minuten-act, inclusief PA A-set


‘Nurlaila’s Broadway Dreams’ *

Met onder andere:
‘Mr. Bojangles’ - ‘Robbie Williams’
‘Send in the clowns’ - ‘Barbara Steisand’
‘I dreamed a dream’ - ‘Les Miserables’
‘Home’ - ‘The Wiz’
‘Somewhere over the rainbow’ - ‘The Wiz’
* 30 minuten act, inclusief pianist en PA A-set


‘Nurlaila’s Wereldse Kinderliedjes Kinderact'*

Met onder andere:
‘Verjaardag’
‘Ik lag fijn te slapen’
‘Rechter voet, linker voet’
‘Op de brug’
‘Ali Baba’
* 30 minuten act, inclusief PA A-set

 


Voor meer informatie of boekingen neem dan contact op.

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...