Projecten

Februari 2012
'Topi Mera'

 


TheDreamLab is, in samenwerking met Nurlaila Karim, als producent verantwoordelijk voor de release van Nurlaila's eerste sprookje. 

Augustus 2011

'Teddy's day' voor de Ipad

TheDreamLab was in opdracht van kinderboeken uitgeverij De Vierwindstreken als producent verantwoordelijk voor de Nederlandse uitgave van 'Teddy's day', een interactief kinderboekje voor op de Ipad. De Nederlandse versie is ingesproken door Gaia Wijngaarde. 

Het boekje is binnenkort verkrijgbaar in de App store.


Januari 2010

'Wereldse Kinderliedjes' door Nurlaila KarimTheDreamLab was als producent verantwoordelijk voor de release van de nieuwe CD 'Wereldse Kinderliedjes' door Nurlaila Karim. Daarnaast verzorgt MW Productions de verkoop, PR & Marketing. In januari 2010 is een landelijke PR campaigne uitgerold. De CD is o.a. in RTL Boulevard, SBS Shownieuws, De Telegraaf en diverse dag- en weekbladen uitgebreid uitgelicht.

De CD is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, Music Store, Media Markt en van Leest.    

www.wereldsekinderliedjes.nl

 

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...