Laatste Nieuws


Nurlaila Karim released eerste sprookje 'Topi Mera'


23 februari 2012

Het eerste sprookje, ingesproken door Nurlaila Karim, is eindelijk een feit! Topi Mera, bij iedereen bekend als Roodkapje, beleefd haar avontuur met de grote boze wolf, alleen op z'n indisch!


Het eerste sprookje is exclusief te downloaden via
klik hier

 

Read more...
 
Nurlaila host Jamsessies @ The Lighthouse


16 maart 2012

Nurlaila Karim zal komende periode elke twee een spetterende jamsessie hosten in The Lighthouse te Amsterdam Ijburg. Samen met Roger Happel & Friends zullen ze iedere keer een geweldige line up met gastartiesten presenteren. Onder genot van een hapje en drankje is dit een avond die je zeker niet mag missen!

Locatie:
Krijn Taconiskade 342
1067 HW Amsterdam

Aanvang: 18.30 uur tot 22.00 uur

 
Column Nurlaila Karim: Thank You Rotterdam!


24 februari 2012

Heel wat jaartjes geleden stond ik op het ‘North Sea Jazz’ in Den Haag te kijken naar een te gekke soulband. Ja, iedereen kent mij van musicals, maar soul is de muziek waardoor ik ben gaan zingen. De zanger riep na een overweldigend optreden: “Thank you Rotterdam!”. Foutje, hij dacht dat hij in Ahoy stond! Kun je nagaan, Ahoy Rotterdam, dat is een begrip! Als je daar staat betekent dat toch wat. Heel vaak als ik optreed en het applaus in ontvangst mag nemen, denk ik: ‘Thank you Rotterdam’ en sta ik op het podium met een grote glimlach.

 

Read more...
 
Nurlaila Karim in nieuw en groots opgezet musicalgala 'Musical Classics' op 30 en 31 maart 2012 in Ahoy Rotterdam

 

22 november 2012

In de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam zijn vandaag de plannen voor een nieuw en groots opgezet musicalgala, Musical Classics, bekend gemaakt. Op 30 maart 2012 brengt Musical Classics de musicalmuziek van nu en weleer terug naar Ahoy Rotterdam.

Read more...
 
« StartPrev1234567NextEnd »

Page 4 of 7

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...