Laatste Nieuws


Nieuwe single en twee waanzinnige shows, Nurlaila swingt met boyband!


31 oktober 2011

Het kon niet lang meer duren, maar eindelijk is het dan zo ver. Samen met een populaire boyband released Nurlaila een nieuwe single, vlak voor de feestdagen. “Tijdens mijn vakantie deze zomer in Altea, ontmoette ik drie te gekke jongens die samen een boyband vormen, Xandro, Rico en Robinho. Het klikte meteen en toen ze vertelde over hun plannen voor een nieuwe CD twijfelde ik geen moment, ik wou met hun een nummer opnemen” vertelt Nurlaila enthousiast.

Read more...
 
Nurlaila dagelijks op TV als Penny Proud

17 oktober 2011

The Proud Family is een Amerikaanse animatieserie, geproduceerd voor Disney, welke dagelijks te zien is op Disney XD. De serie draait om een Afro-Amerikaanse familie waarin tienerdochter Penny Proud centraal staat.

Read more...
 
Nurlaila weer even 'Dorothy'

15 oktober 2011

 

In de nieuwe tekenfilm van 'Tom & Jerry and the Wizard of Oz' is Nurlaila weer even Dorothy. Ze beleven samen een spannend avontuur in Oz. De nieuwe film is in oktober uitgebracht en onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Het kon natuurlijk niet anders dat Nurlaila de stem van Dorothy zou inspreken in de Nederlandse versie van de film. 'Het was een feestje om te doen, even weer over de gele weg te huppelen' vertelde Nurlaila enthousiast!

 
Nurlaila Karim brengt eerste kinderboek uit!


Juni 2011Zingend voor haar drie kinderen kwam musicalster Nurlaila Karim op het idee voor het maken van een cd met liedjes uit alle windstreken. De mooiste kinderliedjes uit onder andere Suriname, Indonesië en Griekenland heeft zij vertaald naar het Nederlands. Het is een bonte verzameling liedjes geworden, die ouders samen met hun kind kunnen zingen. In 2010, net voor de geboorte van haar derde kindje releasde ze de CD 'Wereldse Kinderliedjes' en nu in juni komt het boek uit. Bij ieder liedje is een prachtige illustratie gemaakt door Nurlaila's jeugdvriendin loretta de Groot.

Uitgever: De Vier Windstreken

Uitvoering: Hardcover

ISBN: 9789051161960

 
« StartPrev1234567NextEnd »

Page 5 of 7

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...