Laatste Nieuws


Nurlaila Karim en Sarina Voorn steken houseklassiekers in nieuw jasje steken tijdens Hed Kandi feest in de HMA!


17 februari 2011

Volgende maand, op 19 maart, tijdens het Hed Kandi feest in de Heineken Music Hall, zullen Nurlaila en Sarina een aantal houseklassiekers in een nieuw jasje zingen. We worden daarbij geholpen door een speciaal samengesteld orkest, onder leiding van Stephan Geusebroek, arrangeur van onder andere het Metropole Orkest.

 
Nurlaila Karim komend seizoen te zien in DreamsLife

18 augustus 2010

DreamsLive is een live entertainment spektakel dat u beleefd móet hebben. Een show van internationale allure, zoals in Parijs en Las Vegas en die in Nederland zijn gelijke niet kent. Een sensatie die niemand mág missen, vol met glamour, schitterende decors en kostuums, tópartiesten en bovenal een inspirerend thema.

Read more...
 
Nurlaila in nieuwe 3D film 'Sammy's avonturen: De Geheime Doorgang" van Universal Pictures


14 juni 2010
In de nieuwe 3D film "Sammy’s avonturen, De Geheime Doorgang" van Universal Pictures is Nurlaila te horen als Rita, de vriendin van Ray, Sammy’s beste vriendje. De film gaat 1 augustus in premiere en is vanaf 4 augustus in de bioscoop te zien.

Read more...
 
Nurlaila bij eerbetoon Michael Jackson op 25 juni in de Heineken Music Hall

29 mei 2010

Nurlaila is één van de artiesten die optreedt tijdens ‘We All Love Michael’, een muzikaal eerbetoon aan Michael Jackson in de Heineken Music Hall op vrijdag 25 juni.

Read more...
 
« StartPrev1234567NextEnd »

Page 6 of 7

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...