Laatste Nieuws


Nurlaila Karim gaat rol van Nicki Marron spelen in The Bodyguard

 

Rotterdam, 11 mei 2016

Nurlaila Karim (Sister Act, Miss Saigin) zal vanaf deze maand te zien zijn in de rol van Nicky Marron, de rol die Carolina Dijkhuizen vanaf de start van The Bodyguard speelt.  

Read more...
 
Naidjim Severina speelt Simba in Disney’s The Lion King


Rotterdam, 20 April 2016


Naidjim Severina en Gaia Aikman worden Simba en Nala in Disney’s The Lion King 

Na intensieve auditierondes is het nu duidelijk: Naidjim Severina (JEANS) en Gaia Aikman (The Bodyguard, TVOH) gaan de rollen spelen van de volwassen Simba en Nala in de musical Disney’s The Lion King.

Read more...
 
April in GRAND op 12 maart in Ziggo Dome

 

Rotterdam, 3 maart 2016

 

April Darby zal 12 maart a.s. optreden tijdens het dance spectakel 'GRAND' van DJ Fedde Le grand in Ziggo Dome. Samen met o.a. pianiste Iris Hond zal April enkele grote hits van Fedde zingen. 

 

Read more...
 
Nurlaila is een kameleon!

 

In haar zoektocht naar muziek die het beste bij haar past, kwam ze er snel achter dat het niet één bepaalde stijl is. Ze koestert haar musicalverleden, maar houd ook van soul, jazz, funk, klassiek en dance… Ze kan me nou eenmaal niet aan één stijl verbinden.

 

Read more...
 
« StartPrev1234567NextEnd »

Page 2 of 7

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...