Laatste Nieuws


Nurlaila duikt het klooster in!


Rotterdam, 7 april 2013. 


Nurlaila Karim duikt het klooster in! Ze wordt de alternate van Carolina Dijkhuizen voor de hoofdrol van Deloris van Cartier in de musical Sister Act

 

 

Read more...
 
Nurlaila Karim special guest op het '8th annual World Aids Day Gala Concert'


16 november 2012, Rotterdam


Op 1 december a.s. treedt Nurlaila Karim als special guest op tijdens het '8th annual World Aids Day Gala Concert' in het Artscape Opera House in Kaapstad, Zuid Afrika. Onder begeleiding van het Cape Philharmonic Orchestra zal ze o.a. 'Home' uit de musical The Wiz zingen.

Read more...
 
'Een wereld vol liedjes' door Nurlaila Karim kerntitel van Kinderboekenweek 2012'

 

20 augustus 2012, Rotterdam


De Kinderboekenweek 2012 is van woensdag 3 tot en met zaterdag 13 oktober en staat dit jaar in het teken van 'Hallo Wereld! - over verschillende culturen'. Een thema welke natuurlijk ongewoon goed aansluit bij 'Een wereld vol liedjes' geschreven door Nurlaila Karim. We zijn buitengewoon trots dat het boekje is gekozen tot een van de kerntitels van dit jaar!

Read more...
 
Nurlaila lead vocal bij Avro's 'Strictly Come Dancing'

 

Vanaf 25 augustus, zal Nurlaila wekelijks, samen met Caroline Dijkhuizen en Roger Happel en de fantastische band, onder leiding van Mike Schaperclaus, het muzikale gedeelte gaan verzorgen van "Strictly Come Dancing"!

Vanaf volgende week elke zaterdag te zien bij de Avro!

 

 

 
« StartPrev1234567NextEnd »

Page 3 of 7

Laatste Nieuws

Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp zetten dit najaar de theaters op z’n KOP!


Rotterdam, 23 februari 2017

'We zijn enorm trots dat we deze 4 toppers samen met de BOSCO Big Band hebben kunnen strikken om in onze nieuwe productie te staan' aldus Muriel Wolda, producent van 'Heel Holland op z'n Kop'. Nurlaila Karim, welke de show samenstelt en regisseert, kan niet wachten om met het team de laatste puntjes op de i te zetten. 'Het maken van de verschillende medleys was alleen al een enorm feestje!' 

Read more...
 
Katell blaast jury omver met 'Formidable'


Rotterdam, 4 november 2016

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van dit seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven! 

 

Read more...